ظهور دانشگاه فناور در گام دوم(۲۸)/ سلیمی ننهکران در گفتوگو با آنا عنوان کرد؛ ...
گروه استان های خبرگزاری آنا؛ رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش بنیانی و فرصتی برای اشتغال آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه ریزی شده است.
رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی فرصتی است تا تیم های راه یافته به این رویداد، ایده های فناروانه و محصولات دانش بنیانی خود را به بزرگ ترین صنایع کشور، صندوق های سرمایه گذاری، شتاب دهنده های خصوصی و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه برای جذب تسهیلات و سرمایه گذاری عرضه کنند.
بیشتر بخوانید:
رویداد ملی گام دوم؛ فرصت سرمایه گذاری و حمایت فناورانه
دانشگاه آزاد سبزوار چه گروه هایی به رویداد گام دوم معرفی کرده است؟
جزئیاتی از فعالیت دانشگاه آزاد قائم شهر برای حضور در رویداد گام دوم
معرفی ۶۵ ایده و استارت آپ دانشگاه آزاد خراسان شمالی به رویداد گام دوم
رویداد ملی گام دوم از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی ره تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
اوایل آبان ۱۴۰۰ روح الله دهقانی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد فعالیت این دانشگاه، برگزاری رویدادی ملی با عنوان «گام دوم» را مطرح کرد و این پیشنهاد آذر ۱۴۰۰ در جلسه شورای دانشگاه مطرح و به تصویب اعضا رسید و به دنبال آن بخشنامه مربوط، دی ۱۴۰۰ به رؤسای استانی دانشگاه در سراسر کشور ابلاغ شد تا همه یکدست برای این رویداد مهم آماده شوند.
خبرنگار خبرگزاری آنا در سلسله گزارش ها و گفت وگوهایی فعالیت های علمی و عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی در استان های کشور به منظور حضور در رویداد گام دوم را بررسی کرده است که در این شماره گفت وگو با فرشید سلیمی ننه کران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل و رئیس ستاد رویداد گام دوم در این استان را می خوانیم.
دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در هفت حوزه صنایع غذایی، صنایع تکمیلی، انرژی و آب های گرم دامنه سبلان، سلامت و گردشگری، صنایع خل اق دیجیتالی، صنایع خل اق هنری و کشاورزی نوین و تولید بذر و نهال فعال بوده و از ۲۰۰ محصولی که در مراکز رشد واحدهای فناور استان تولید می شوند ۸۶ قلم از آنها به مرحله تجاری سازی رسیده است.سلیمی ننه کران درباره اینکه با توجه به گذشت بیش از سه ماه از ابلاغ بخشنامه رویداد ملی گام دوم دانشگاه، توانمندی ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در این رویداد را چگونه ارزیابی می کنید؟ گفت: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با ۱۵ برنامه، برگزاری ۱۵ رویداد ترویجی و فن اورانه و ۱۰۱ شرکت فناور، خل اق، ایده و استارت آپ خود را برای حضور در رویداد ملی گام دوم آماده می کند.
وی اضافه کرد: رویداد ملی گام دوم از ۸ تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی ره تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل عنوان کرد: رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی به منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش بنیانی و فرصتی برای اشتغال آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه اندازی این دانشگاه با شعار یک هزار گروه پژوهشی و زیرساخت، یک هزار ایده و استارت آپ و یک هزار شرکت فناور و خل اق برنامه ریزی شده است.
از معرفی تعداد ۵ گروه پژوهشی تا فعالیت ۶۵ شرکت فناورسلیمی ننه کران تبیین کرد: از نخستین روزهای ابلاغ بخشنامه رویداد ملی گام دوم دانشگاه و با توجه به اهمیت تبیین توانمندی ها، ظرفیت ها و دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به خصوص در استان اردبیل، تشکیل کارگروه استانی انجام شد.
وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با ۱۰۱ مورد ایده، استارت آپ، شرکت های فناور و خل اق در رویداد گام دوم حضور خواهد داشت و تاکنون هشت گروه و زیرساخت پژوهشی در رویداد گام دوم شرکت کرده اند و اکنون در مرحله داوری هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل توضیح داد: علاوه بر برگزاری جلسه توجیهی رویداد گام دوم برای مدیران مراکز رشد و مسئولان فناوری، ابلاغیه رسمی به واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی استان اردبیل درباره تشکیل کارگروه های ستاد گام دوم در واحدهای دانشگاهی و برگزاری هفتگی جلسات این ستاد صورت گرفت.
سلیمی ننه کران متذکر شد: در ستاد استانی علاوه بر برگزاری منظم و هفتگی جلسات، گزارش های دوره ای و نظارت بر عملکرد واحدهای دانشگاهی توسط اعضای ستاد استانی انجام می شود و به منظور مشارکت حداکثری واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ظرفیت های هر منطقه، تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی، سهمیه بندی برنامه عملیاتی واحدها و مراکز برای برگزاری رویدادهای فناورانه، جذب ایده ها و استارت آپ ها، هسته های پژوهشی و زیرساخت و شرکت های فناور و خل اق انجام و همراه با دستورالعمل های لازم به واحدها و مراکز آموزشی ابلاغ شده است.
وی یادآور شد: به صورت همزمان تعامل فشرده برای معرفی رویداد و جذب حامیان مالی با سازمان ها، شرکت ها و نهادهای مختلف صورت گرفته و پیش بینی اولیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی درباره سه بخش دستورالعمل ابلاغی، معرفی تعداد ۳۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۳۰ ایده و استارت آپ و ۵۰ شرکت فناور و خل اق و برنامه ریزی اولیه برای برگزاری ۲۵ رویداد فناورانه و ترویجی بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل در پاسخ به این سؤال این دانشگاه به تفکیک واحدهای دانشگاهی با چه تعداد گروه و زیرساخت پژوهشی، ایده و استارت آپ، شرکت های فناور و خلاق و ... در رویداد گام دوم دانشگاه حضور خواهند داشت؟ تشریح کرد: این دانشگاه با ۱۰۱ مورد ایده و استارت آپ و شرکت های فناور و خل اق در رویداد گام دوم حضور خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد مرند ۳۰ گروه به رویداد ملی گام دوم ارائه کرد
معرفی ۱۳ واحد فناور به سامانه رویداد گام دوم از سوی دانشگاه آزاد قوچان
ثبت ۱۳ گروه پژوهشی در سامانه گام دوم توسط دانشگاه آزاد دماوند
شناسایی ۳۱ گروه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود
سلیمی ننه کران درباره اینکه در راستای تحقق شعار سال با عنوان «تولید دانش بنیان اشتغال آفرین» و تأکید دکتر طهرانچی در به کارگیری ظرفیت ها و اجرای برنامه ها براساس این شعار، توانمندی های استان اردبیل را چگونه می بینید؟ چنین پاسخ داد: استان اردبیل با وجود شرکت هایی مانند کشت و صنعت مغان در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی دارای ظرفیت بالقوه ای است و آب های گرم شهرستان های سرعین، نیر و مشکین شهر در حوزه انرژی، صنعت گردشگری و کارخانجات صنعتی و وجود صنایع مادر در استان اردبیل ظرفیت فراوانی برای فعالیت های دانش بنیان و ایجاد هسته ها و واحدهای فناور در مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مهیا کرده است.
وی عنوان کرد: وجود شرکت های دانش بنیان در حوزه داروهای گیاهی، تجهیزات پزشکی، فناوری های زیستی کشاورزی، فناوری های زیستی دامپروی، صنایع غذایی و فناوری های پزشکی در استان اردبیل ظرفیتی است که بالقوه باقی مانده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: در این راستا مرکز تحقیقات زیست فناوری کشاورزی، مرکز تحقیقات آب و مرکز تحقیقات انرژ ی در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل مشغول فعالیت بوده و اخذ مجوز مراکز تحقیقات مؤثر در سایر رشته ها در جریان است.
سلیمی ننه کران تأکید کرد: با توجه به ظرفیت های استان اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی به ایجاد زیرساخت های فناورانه و راه اندازی سراهای نوآوری و مراکز رشد واحدهای فناور در نقاط مختلف این استان اقدام کرده که ازجمله آنها می توان سرای نوآوری گردشگری سلامت واحد اردبیل و راه اندازی هشت مرکز رشد واحدهای فناور و اقماری در واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی استان را نام برد.
وی توضیح داد: ایجاد زیرساخت های فناورانه و راه اندازی سراهای نوآوری در راستای ترویج فرهنگ شعار «تولید دانش بنیان اشتغال آفرین» و فعالیت های فناورانه و خل اقانه در استان اردبیل صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: این دانشگاه در هفت حوزه صنایع غذایی، صنایع تکمیلی، انرژی و آب های گرم دامنه سبلان، سلامت و گردشگری، صنایع خل اق دیجیتالی، صنایع خل اق هنری و کشاورزی نوین و تولید بذر و نهال فعال بوده و از ۲۰۰ محصول که در مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تولید می شوند ۸۶ قلم از آنها به مرحله تجاری سازی رسیده است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/