صرفه جویی در مصرف انرژی با استفاده از پنجره های نانویی ساخت ایران

پروفیل در و پنجره UPVC تقویت شده با نانوذرات توسط یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولید و به بازار عرضه شد که دوام بالایی دارد و استفاده از آنها می‌تواند به کاهش مصرف انرژی کمک موثری می‌کند. ...

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس و به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، این روزها کاهش مصرف انرژی به موضوع مهمی در جهان تبدیل شده و روش هایی که به کاهش مصرف انرژی کمک کند، بسیار مورد توجه است. یکی از این روش ها، استفاده از پنجره های دوجداره از جنس پلیمر UPVC است.

پلی وینیل کلرید که به طور اختصار PVC نوشته می شود، سومین پلیمر پلاستیکی سنتزی از لحاظ نرخ تولید بعد از پلی اتیلن و پلی پروپیلن است. PVC رایج یک پلاستیک سبک و محکم است که در صنعت ساختمان سازی به کار می رود. با اضافه کردن نرم کننده ها به PVC ساختار آن نرم تر و قابل انعطاف تر می شود. حال اگر هیچ گونه نرم کننده ای اضافه نشود این ماده به عنوانUPVC شناخته می شود.

شرکت شاهین سازه فجر با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پروفیل در و پنجره UPVC تقویت شده با نانوذرات را تولید و به بازار عرضه کرده است. اضافه کردن نانوذرات، مقاومت به ضربه این محصول را افزایش داده است. از این پروفیل ها در تولید محصولات صنعتی و خانگی متنوعی استفاده می شود.

UPVC در صنعت دندانپزشکی، تولید لوله، به عنوان عایق در کاربردهای مربوط به کابل کشی و شمار زیادی از کاربردهای دیگر مورداستفاده قرار می گیرد. در صنعت ساختمان سازی عمدتا از آن برای تولید قاب ها و پایه پنجره های دوجداره استفاده می شود.

پایان پیام/

منبع: فارس‌نیوز