معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت ایمیدرو با بیان اینکه در ۵ سال گذشته ۲۷ میلیارد دلار ذخایر جدید معدنی به ذخایر کشور اضافه شده است، گفت: به دنبال استحصال مواد ارزشمند از باطلههای معدنی هستیم . ...
به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، وجیه الله جعفری، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ایمیدرو ظهر امروز در آیین آغاز به کار طرح های جدید توسعه منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، اشتغالزایی را اولویت ایمیدرو و دانست و ضمن تاکید بر تامین زیرساخت های لازم، اظهارداشت: باید منطقه ویژه خلیج فارس را به صورت ویژه تقویت کنیم چرا که این منطقه ظرفیت های صادراتی بی نظیری دارد و بسیار می تواند به اقتصاد کشور کمک کند.
وی با تاکید بر ایجاد توازن در هزینه ها و درآمد های پروژه های صنعتی تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا در روش اجرای پروژه ها و بستن قراردادها انعطاف های لازم را لحاظ کنیم و این اختیارات به مدیران منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس نیز در جهت تسهیل سرمایه گذاری داده شده است.
معاون وزیر صمت، با بیان اینکه پروژه های پیشین باید با قدرت تمام پیگیری و تکمیل شوند، عنوان کرد: در ۴ و ۵ سال اخیر، مجموعه ایمیدرو به تنهایی بیش از ۲۷ میلیارد دلار ذخایر جدید معدنی به ذخایر موجود اضافه کرده است که ۱۴ میلیارد دلار از این اکتشافات جدید مربوط به دو سال گذشته است.
وی ادامه داد: زنجیره اکتشاف موجب می شود زنجیره های بعدی تکمیل تر شود بر همین مبنا طرحی را اجرا کردیم که با فضای تجربی و علمی علاوه بر کار کردن بر روی فولاد، بر موضوع طلا و زنجیره های آن نیز کار کنیم.
جعفری با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مس و عنوان اینکه ایران به لحاظ ذخایر مس، در دنیا رتبه ی پنجم را در اختیار دارد، گفت: در طرح های جدید تلاش داریم علاوه بر تمرکز بر عناصر اصلی، عنصرهای همراه با آن ها را نیز که پیش تر مورد استفاده قرار نمی گرفتند اما بسیار استراتژیک هستند و به صورت جداگانه وارد کشور می شوند را با هدف صرفه جویی ارزی وارد چرخه مصرف کنیم.
مدیرعامل شرکت ایمیدرو عنوان کرد: ۱۴ عنصر جدید بنا است وارد چرخه تولید شود که برنامه های عملیاتی آن ها مشخص شده و برنامه داریم از ظرفیت باطله های معدنی با استفاده از دانش فنی و پای کارآوردن شرکت های دانش بنیان جهت استحصال ماده های معدنی موردنیاز استفاده کنیم به مانند هماتیت که سالیان سال به عنوان باطله می شناختیم اما امروز در پیشبرد صنعت فولاد ایران نقشی اساسی دارد.
معاون وزیر صمت تاکید کرد: کارهای بزرگی در کشور در دست انجام است به عنوان مثال امروز، ورق ضد زنگ و ورق الکتریکی که تا پیش از این وارداتی بود در داخل تولید می شود و ما این تولیدات را افزایش دهیم قطعا موجب توسعه و تکمیل زنجیره ها خواهد شد، ضمن اینکه برای اولین بار سیلکن متال را تولید کردیم و این پتانسیل وجود دارد که زنجیره های بعدی تکمیل شود.
انتهای پیام/