مطالعات نشان می دهد؛ ...
مطالعات نشان می دهد کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «سارا مک گیل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کارولینای شمالی، توضیح داد: «وقتی نوعی کنه موسوم به کنه استار فردی را می گزد، می تواند قندی به نام آلفا گال را منتقل کند، که در همه پستانداران به جز انسان وجود دارد.»
وی در ادامه می افزاید: «این انتقال می تواند منجر به سندرم آلفا گال، حساسیت گوشتی ناشی از کنه شود. در این صورت ممکن است فرد چندین ساعت پس از خوردن گوشت و گاهی اوقات فراورده های لبنی، علائم گوارشی داشته باشد.»
کنه استار در کارولینای شمالی، غرب میانه و جنوب ایالات متحده یافت می شود. در برخی موارد، ممکن است ماه ها بعد از گزش کنه طول بکشد تا فرد پس از مصرف گوشت احساس بیماری کند.
مک گیل توصیه می کند که بیماران علامت دار تحت آزمایش خون به نام آلفا گال IgE قرار گیرند. اگر مثبت باشد، باید رژیم حذف آلفا گال را شروع کنند.
مک گیل گفت که علائم باید برطرف شود یا به طور قابل توجهی در روند رژیم حذف بهبود یابد.
مک گیل خاطرنشان کرد: «فردی که قبلا گزیده شده است و آلفا گال دارد باید دیگر دچار نیش کنه دیگری نشود زیرا نیش بعدی می تواند آلرژی آنها را بدتر کند.»
وی افزود: «بیمارانی که علائمی مانند جوش، مشکلات تنفسی یا تورم صورت دارند باید به متخصص آلرژی ارجاع داده شوند. واکنش ها ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد، اما تکرار آزمایش آلفا-گال IgE می تواند به تعیین برنامه درمانی آینده کمک کند.»