بهره‌برداری از ۷ طرح حوزه سلامت آذربایجان‌شرقی با حضور رییس‌جمهور

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد ...
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افتتاح و بهره برداری تعداد هفت عنوان طرح در حوزه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی در جریان سفر رییس جمهور به این استان خبر داد.

دکتر علی جنتی در گفت وگو با خبرنگاران، مجموع طرح های اجرایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش های مختلف درمانی، بهداشتی و بیمارستانی را ۱۷ مورد اعلام کرد که از این تعداد هفت عنوان پروژه به طور کامل تکمیل و برای سفر دور دوم سفر استانی هیات دولت به آذربایجان شرقی آماده افتتاح شده است.

وی، اعتبار هزینه شده برای طرح های آماده افتتاح آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان را حدود ۴۴ میلیارد تومان اعلام کرد که این میزان سرمایه گذاری طی مدت یک سال از سفر اول هیات دولت در خرداد ماه پارسال تا به امروز عملیاتی شده است.

جنتی اظهار کرد: طرح توسعه اورژانس مرکز آموزشی و درمانی طالقانی تبریز، آماده سازی و تکمیل بخش سلول درمانی مرکز آموزشی و درمانی و بیمارستان شهید مدنی تبریز با روش های نوین علم پزشکی، راه اندازی مرکز بزرگ درمانگاهی شیخ الرییس دو در محل بیمارستان قدیم کودکان تبریز از جمله طرح های آماده برای افتتاح سفر دور دوم هیات دولت به آذربایجان شرقی است.

وی راه اندازی تعداد دو سی تی اسکن در شهرستان های هشترود و اسکو، توسعه اتاق عمل بیمارستان شهرستان ملکان و مرکز جامع سلامت در شهرستان اهر را از دیگر طرح های حوزه بهداشت و سلامت آذربایجان شرقی عنوان کرد که قرار است با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان وی راه اندازی و افتتاح شود.

وی با اشاره به نقش مهم حوزه درمانی و سلامت آذربایجان شرقی در منطقه شمال غرب کشور، یادآور شد: اکنون در بخش های مختلف حوزه سلامت، این استان علاوه بر جمعیت چهار میلیونی ساکن در شهرها و بخش های مختلف، برای استان های همجوار و مناطقی مثل اردبیل، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان و حتی برای مناطقی از شمال عراق و جمهوری خودمختار نخجوان نیز ارائه خدمات می کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز، پوشش جمعیتی نظام سلامت آذربایجان شرقی را بالغ بر ۱۰ میلیون نفر اعلام و اضافه کرد: شرایط عمومی مراکز درمانی و بیمارستانی این استان به هیچ عنوان پاسخگوی این حجم جمعیت نیست و باید به لحاظ تامین فضاهای جدید اقدامات فوری به انجام برسد.

وی، فرسودگی تخت های بیمارستانی را از چالش های مهم حوزه سلامت آذربایجان شرقی برشمرد و با بیان این که هزینه و سرمایه گذاری در بخش سلامت بسیار بالا است، افزود: ایجاد یک تخت بیمارستانی بالغ بر دو میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز دارد که باید از اکنون براتی نوسازی و بازسازی تخت های موجود و مراکز درمانی آذربایجان شرقی اقدامات لازم انجام شود.

به گفته وی، در صورت بی توجهی به وضعیت تخت های بیمارستانی آذربایجان شرقی در سال های آینده و با احتمال بروز انواع بیماری ها و تغییر و تحولات حوزه پزشکی و مهمتر از همه حوادث غیرمترقبه، مشکلات عدیده و انباشته شده این بخش را تهدید خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی هدف اصلی و مهم این مجموعه را ارایه خدمات باکیفیت به بهترین شکل ممکن به آحاد مردم اعلام کرد و با بیان این که مجموعه این دانشگاه برای رسیدن به این هدف تمامی تلاش خود را می کند، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان تیپ اول دانشگاه های کشور با ۲۲ هزار نفر نیروی انسانی در بخش ها و حوزه های مختلف درمانی و خدماتی یکی از بزرگ ترین و مهمترین مجموعه های دانشگاهی ایران است که علاوه بر آذربایجان شرقی به چندین استان همجوار و غیرهمجوار نیز ارایه خدمت می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا