به گزارش ایمنا و به نقل از مدیریت ارتباطات شهرداری ساری، محمدحسین قبادی شهردار ساری در هفتاد و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر، میزان درآمد شهرداری ساری در شش ماهه نخست سال گذشته را ۳۸۰ میلیارد تومان دانست و اظهار کرد: این میزان در بازه زمانی امسال به ۵۷۵ میلیارد تومان افزایش یافت.
وی از پرداخت ۱۱۴ میلیارد تومان به تأمین اجتماعی در چهارماهه نخست امسال توسط شهرداری خبر داد و افزود: ۵۲۷ میلیارد تومان نیز در همین بازه زمانی پرداخت حقوق داشتیم که با توجه به اعمال قانون تبدیل وضعیت ایثارگری و افزایش رفاهیات میزان پرداختی حقوق کارکنان شهرداری در سال جاری ۶۰ درصد افزایش پیدا کرد.
پرداخت ماهانه ۶۰۵ میلیارد تومان بابت بدهی حمل زباله در سال های گذشتهشهردار ساری با اشاره به اینکه ۴۲ میلیارد تومان برای حمل زباله به استان گلستان پرداخت شده است، تاکید کرد: ماهانه ۶.۵ میلیارد تومان بابت حمل زباله برای بدهی گذشته پرداخت می شود.
قبادی، افزود: از زمان حضورم در شهرداری تاکنون ۵۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای حمل زباله پرداخت شده است، همچنین در همین مدت ۴۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای اجرای احکام دادگستری پرداخت شد.
شهردار ساری به پروژه ملی نیروگاه زباله سوز ساری اشاره و اضافه کرد: در شش ماهه نخست امسال ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه زیست محیطی جذب شده است و ۲۴۰ میلیارد دیگر نیز در دست اقدام قرار دارد.
قبادی، اصلاح رفیوژ بلوار کشاورز با پیشرفت ۸۰ درصدی را از اقدامات عمرانی این شهرداری نام برد و تصریح کرد: تملک ۱۰ پلاک در اول پروژه پل تا پل از برنامه های مهم شهرداری است که در دست اقدام وجود دارد.
شهردار ساری به همکاری بانک شهر بابت پرداخت حقوق اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر حقوق عقب مانده نداریم و طی روزهای آتی حقوق مهرماه کارکنان نیز پرداخت خواهد شد این در حالی است که در مشابه سال گذشته سه ماه حقوق عقب مانده داشتیم.
لایروبی رودخانه تجن پس از ۶ سالقبادی، لایروبی رودخانه تجن بعد از شش سال را از دیگر اقدامات شهرداری ساری برشمرد و گفت: اخذ مجوز برای راه اندازی معدن شن و ماسه از برنامه های مهم شهرداری است.
وی ادامه داد: معتقدم شهرداری با این حجم از فعالیت عمرانی نیازمند معدن اختصاصی است البته فعالیت عمرانی باوجود همه این مشکلات در حال انجام است.
قبادی، سم پاشی درختان نارنج سطح شهر پس از ۵ سال را از دیگر اقدامات این شهرداری نام برد و افزود: ۳۹۰ هزار لیتر سم پاشی از درختان سطح شهر انجام شد.
شهردار ساری اظهار کرد: سال گذشته تخلفاتی در زمینه تبدیل وضعیت صورت گرفت که توسط دستگاه های نظارتی در حال پیگیری است.