رسیدگی به وضعیت جانبازان اعصاب و روان نیازمند توجه بیشتر است

تاکید نمایندگان دولت در آذربایجان شرقی در دیدار با ایثارگران؛ ...
عمارت تاریخی استانداری آذربایجان شرقی در قلب بافت تاریخی تبریز میزبان یک گردهمایی به یادماندنی بود؛ جمعی از ایثارگران دلاور این خطه دوشنبه شب، گرد هم جمع آمده بودند تا ضمن اعلام آمادگی برای کمک به تحقق برنامه های توسعه ای استان از دغدغه ها و اهتمام شأن برای کمک به تداوم قطار انقلاب اسلامی در جشن ۴۵ سالگی آن سخن بگویند.

جمعشان گلشنی از یادگاران دلبند شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگانی بود که با صراحت لهجه و به دور از هرگونه تعریف و تعارف آنچه را که در دل داشتند با استاندارشان در میان گذاشتند.

شیرینی این دیدار خاطره انگیز در آن بود که مالک رحمتی، نماینده عالی دولت مردمی در آذربایجان شرقی نیز با تمام وجود به دغدغه ها، نگرانی ها و گلایه های میهمانان عزیزش گوش جان سپرد.

او که از باغ سخن هر یک از میهمانان عزیزتر از جانش، گلی بر می چید، در آخر خرق اجماع کرد و با اعلام اینکه وظیفه من در چنین جمعی فقط گوش دادن به سخنان عزیزان و تلاش برای عملیاتی و اجرایی کردن آن است، سخنرانی نکرد.

حجت الاسلام رحیم همزبان به نمایندگی از روحانیون رزمنده در این دیدار صمیمی با تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و مبعث پیامبر اسلام ص گفت: از دیدگاه اسلام حفظ کرامت اسلامی در ارتباطات سازمانی با مردم ارجحیت دارد.

وی افزود: کسانی که جان خود را برای صیانت از دین و وطن در طبق اخلاص گذاشته اند، انتظار دارند در ادارات و سازمان ها کرامت انسانی شأن بیشتر رعایت شود.

نومی گلزار، پدر شهید مدافع حرم نیز خواستار حاکمیت شایسته سالاری در ادارات و سازمان ها شد.

وحید رضازاده، فرزند شهید هست سال دفاع مقدس و از فعالان فرهنگی و رسانه ای استان نیز با اشاره به یکسان سازی مزار شهدا، این روند را منافی با فرمایشات رهبر معظم انقلاب دانست.

وی خواستار تشکیل جلسه ای با نمایندگان تشکل های ایثارگری استان در حضور نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی شد.

مرتضی نیرومند، فرزند یکی دیگر از شهیدان عزیز استان نیز از امیدواری مردم به مدیریت ارشد استان سخن گفت و افزود: مردم به دنبال آن هستند که مدیران خود را در میدان ببینند.

 نیرومند با بیان اینکه فرزندان شهدا هیچ ادعایی جز نوکری مردم ندارند، اضافه کرد: فرزندان شهدا، پرچم مبارزه با فساد را در دست می گیرند و نمی توانند در برابر فساد سکوت کنند.

خانم زوار، فرزند دیگر شهید گلگون کفن دیارمان بیان کرد: به رغم تاکیدات رهبر معظم انقلاب، مشاهده می شود که فرزندان شهدا در ادارات و سازمان ها قریب واقع شده اند.

عباس علیزاده، جانباز ۷۰ درصد هست سال دفاع مقدس نیز اعلام کرد: در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آن گونه که باید پیش نرفته ابم و به شما شایسته کار نکرده ایم.  

وی با بیان اینکه برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهدا در جامعه باید بیش از پیش تلاش کنیم، ادامه داد: باید کسانی به عنوان مشاور ایثارگران در ادارات باشد که بتوانند توان عملیاتی داشته باشند و جایگاهشان تشریفاتی نباشد.

وی یادآوری کرد: جانبازان اعصاب و روان هیچ جایی نماینده ندارند و رسیدگی به وضعیت آنها نیازمند توجه بیشتر است.

عباس علیزاده تشریح کرد: مشکل اصلی این عزیزان، پایین بودن درصد جانبازی است که سبب می شود نتوانند از خدمات خوبی برخوردار شوند.

وی تاکید کرد: خانواده ایثارگران می توانند مشاوران امین مدیران و کارگزاران استان در حوزه های مختلف باشند.

 حاج حسن دستگیرزاده، جانباز ۷۰ درصد بصیر استان عاشورایی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: خانه نور جانبازان بصیر استان جزو تشکل های ایثارگری است که از سال ۱۳۷۰ دایر شده و جزو مرکزهای ممتاز کشور می باشد.

وی افزود: جانبازان بصیر جزو مظلوم ترین اقشار ایثارگران می باشند.

وی اضافه کرد: جانبازان ورزشکار بصیر برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فاصله ۶۰۰ کیلومتری تبریز تا مرقد حضرت امام ره را با دوچرخه طی کرده اند.

وی با اشاره به افتخارآفرینی ورزشی جانبازان بصیر یادآوری کرد: دوستان ما قله های بلندی همچون کلیمانجارو، دماوند و سبلان را فتح کرده اند.

جعفر مدبر، رزمنده هشت سال دفاع مقدس نیز گفت: انتظار مردم از دولت مردمی این است که تلاش هایش در سطوح پایین جامعه نمود داشته باشد.

مدبر تشریح کرد: بعضا فضای انحصارطلبی و بسته مدیریتی اجازه نمی دهد که کام مردم از دستاوردهای دولت شیرین شود.

وی در ادامه خواستار استفاده از همه نیروهای توانمند استان در اداره این خطه شد.

مدبر بیان کرد: رشد و پیشرفت آذربایجان شرقی در سال های گذشته متناسب با شأن و جایگاه آن نبوده و امیدواریم در دوره جدید گام های جدید در رفع این عقب ماندگی برداشته شود.

حجت غضنفری، فرزند شهید نیز خواستار توجه ویژه برای ارتقای جایگاه فرزندان شهدا در ادارات و سازمان ها شد.

رفعتی، آزاده هشت سال دفاع مقدس نیز بیان کرد: باید مراقب حرکت خزنده ایثارگر ستیزی شد.

وی افزود: مسئولان باید خیلی مواظب باشند که خدای ناکرده با اظهارات نابجایی احتمالی شأن مردم را نسبت به جامعه ایثارگری بدبین نکنند.

نعلبندی پور، آزاده جبهه های حق علیه باطل نیز اظهار کرد: در گذشته شورای ایثارگران در استانداری فعال بود که از خیلی قبل تعطیل شده است و انتظار داریم بار دیگر فعال شود.

وی افزود: البته ترکیب این شورا باید به گونه ای باشد که نمایندگان همه اقشار جامعه ایثارگران در آن حضور داشته باشند.

نعلبندی پور همچنین خواستار اجرای قانون بکارگیری فرزندان آزادگان پس از بازنشستگی پدرشان شد.

کریم پور، دیگر آزاده جنگ تحمیلی نیز از دشواری های اسارت در چنگال رژیم بعثی و ایثارگری و از خودگذشتگی های آزادگان عزیز در طول هشت سال دفاع مقدس خبر داد.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: با صحبت های شما دیگر جایی برای حرف گفتن من نیست و همینکه بتوانیم دغدغه های شما را عملیاتی کنیم، کار بزرگی کرده ایم.

 مالک رحمتی افزود: شهدا جان خود را بر کف دستشان گذاشتند تا ما امروز در این امنیت و آسایش زندگی کنیم و ما هم وظیفه داریم فضا را به گونه ای پیش ببریم که شرمنده شهدا و خانواده هایشان نشویم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی خطاب به جمع ایثارگران حاضر در نشست بیان کرد: امیدوارم با دعا و نفس های قدسی شما و عنایت شهدا و دلسوزی خانواده های ایثارگران در این راه موفق شویم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا