توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد صورت گرفت؛ ...
به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، دو مقاله ندا عظیمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در مجلات معتبر علمی نمایه شد.
بیشتر بخوانید:
دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه سال ۱۴۰۰ را چگونه گذراند؟
اولین مقاله که توسط ندا عظیمی، پدرام عظیمی و امین شهسوار بر پایه استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر خورشیدی برای تولید برق توسط پنل های فتوولتائیک ارائه شده و عنوان آن «Using high-frequency ultrasonic and thermoelectric generators to enhance the performance of a photovoltaic module» است که در مجله Journal of Cleaner Production با ارزش Q1 و دارای IF= 9.29 نمایه شده است.
در این پژوهش، به بررسی افزایش برق تولیدی در پنل های فتوولتائیک با استفاده از خنک کاری مؤثر آنها پرداخته شده و در آن از امواج اولتراسونیک فرکانس بالا و ژنراتورهای ترموالکتریک برای نخستین بار استفاده شد و به منظور خنک کاری و افزایش راندمان و توان خروجی پنل های فتوولتائیک مورد استفاده قرار گرفت.
آنالیزهای انجام شده نشان داد که روش پیشنهادی قابلیت خوبی برای کنترل و توزیع یکنواخت دمای سطح پنل های فتوولتائیک دارد که می تواند از صدمات واردشده بر پنل که ناشی از داغ شدن است، با خنک کاری مؤثر آن جلوگیری کرده و منجر به افزایش راندمان الکتریکی آن شود.
با توجه به اینکه انرژی خورشیدی از منابع انرژی تجدیدپذیر رایگان و در دسترس است؛ بنابراین از دستاوردهای این دو پژوهش می توان برای تولید برق در مصارف خانگی، صنعتی و دانشگاهی استفاده کرد و به دلیل بالابودن راندمان الکتریکی سیستم پیشنهادی، روزانه مقدار قابل توجهی برق تولید کرد.
در دومین مقاله ندا عظیمی و مسعود رحیمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه رازی و جمعی از دانشجویان بر پایه استفاده از انرژی خورشیدی و افزایش تولید برق پنل های فتوولتائیک با خنک کاری مؤثر آنها ارائه شده و عنوان آن «Enhancing the thermal performance of a photovoltaic panel using nano-graphite/paraffin composite as phase change material» است که در مجله Journal of Thermal Analysis and Calorimetry با ارزش Q1 و دارای IF= 4.62 نمایه شده است.
در این پژوهش، به بررسی افزایش برق تولیدی در پنل های فتوولتائیک با استفاده از خنک کاری مؤثر آنها پرداخته شده است. یک کامپوزیت شامل ماده تغییر فاز دهنده PCM و نانوذرات گرافیت و فین های آلومینیومی برای نخستین بار استفاده شد و به منظور خنک کاری و افزایش راندمان و توان خروجی پنل های فتوولتائیک مورد استفاده قرار گرفت.
آنالیزهای انجام شده نشان داد که کامپوزیت PCM سنتز شده به دلیل مناسب بودن نقطه ذوب و بالابودن ضریب هدایت حرارتی و ظرفیت حرارتی آن، قابلیت خوبی برای کنترل و توزیع یکنواخت دمای سطح پنل های فتوولتائیک دارد که می تواند از صدمات واردشده بر پنل که ناشی از داغ شدن است، با خنک کاری مؤثر آن جلوگیری کرده و منجر به افزایش راندمان الکتریکی آن شود.
انتهای پیام/۴۱۱۷/