تکرار | تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین به فروپاشی تحریم ها منجر می شود

یک مدرس دانشگاه گفت: تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین مانند موشک‌های نقطه زن که اهداف دشمن را با خاک یکسان می کند، به فروپاشی بنیان تحریم‌ها منجر می‌شود. ...

آرش پاک اندیش مدرس دانشگاه و پژوهشگر انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس گفت: نامگذاری حکیمانه ای که از سوی مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب صورت گرفت سرآغاز فصل جدیدی از توجه به مسأله تولید ملی و گویای تسلط دقیق ایشان به اکوسیستم اقتصادی کشور و داشتن نگاهی واقع بینانه به مسائل کشور است.

عضو اندیشکده حکمرانی اسرا تاکید کرد: از جمله ابزار های موجود برای مدیریت جنگ اقتصادی، استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان است؛ استفاده بهینه از ظرفیت این شرکت ها می تواند قفل تحریم ها را بصورت ریشه ای بشکند و زمینه های تحقق راهبرد اقتصاد دانش بنیان و اشتغال آفرین را فراهم کند.

این مدرس دانشگاه گفت: تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین مانند موشک های نقطه زن که اهداف دشمن را با خاک یکسان می کند، به فروپاشی بنیان تحریم ها منجر می شود.

وی افزود: از مهم ترین مشکلات کشور تک محصولی بودن و وابستگی اقتصاد به صدور مواد خام و اولیه است که آثاری منفی در ساختار اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی فرهنگی برجای گذاشته است. صادرات غیرنفتی متکی بر تولید دانش بنیان، اهمیت ویژه ای در امنیت اقتصادی و صادرات پایدار و غیر خام دارد.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: وقتی گفته می شود اقتصاد مقاومتی دانش بنیان است، یعنی با تکیه بر پیشرفت های علمی، اقتصاد را بر محور علم قرار می دهد و با تکیه بر توسعه درون زا مهندسی اقتصادی کشور را در مسیر خلق ثروت زودبازده و اشتغال آفرینی پایدار طراحی می کند.

وی ادامه داد: با تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین مسیر اقتصاد مردمی و واگذاری درست زنجیره های گوناگون اقتصاد به مردم با تکیه بر توان داخلی فعال خواهد شد.

عضو اندیشکده حکمرانی اسرا گفت: در سال جدید باید ضمن بسترسازی و تامین زیرساخت های لازم برای توسعه ساختارها و مراکز حمایت از فناوران داخلی نظیر مراکز رشد، پارک های علم و فناوری و مهارت محور با رویکرد کارآفرینی، اقدامات جدی صورت گیرد.

پاک اندیش تصریح کرد: تحقق شعار تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین جز با کار جهادی و انقلابی به سامان نمی رسد لذا باید در همه بخش ها، همچون یک جهادگر با کار فراوان، پ رحجم و باکیفی ت و مجاهدانه و انقلابی در جهت تحقق این امر حرکت کنیم.  

وی تصریح کرد: دهه ۹۰ با مدیریت کدخداپرستانه به دهه از دست رفته اقتصاد ایران معروف شد و رهبر معظم انقلاب نیز در بیانات اول فروردین ماه ۱۴۰۱ ، به «انباشت چالش های اقتصادی» در دهه ۹۰ اشاره فرمودند. در یک جمله می توان گفت که با تحقق تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شاهد پایان عمر گاندوهای اقتصادی و عناصر نفوذی دشمن در اقتصاد کشور خواهیم بود.

این مدرس دانشگاه اظهار داشت: گرفتاری های امروز در ساختار اقتصادی کشور در سایه فقدان مدیریت جهادی خساراتی را به کشور وارد کرده است. بعد از رحلت امام ره هر کجا تفکر جهادی و انقلابی حاکم شد شاهد حرکت رو به جلوی کشور بوده ایم و هر جا از تفکر انقلابی فاصله گرفتیم خسارت نصیبمان شده است. 

این پژوهشگر حوزه انقلاب در پایان گفت: امروز خوشبختانه دوران دیپلماسی التماسی و کدخداپرستانه به پایان رسیده و دولت انقلابی آیت الله رئیسی دیپلماسی را از موضع عزت و منفعت با هدف بی اثر کردن تحریم ها دنبال می کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس‌نیوز