جمهوری‌خواهان علیه محیط زیست | تقابل با دولت بایدن بر سر خودروهای نظامی آمریکا

نمایندگان جمهوری خواه مجلس نمایندگان پیشنهاداتی را به منظور محدود کردن تولید خودروهای برقی نظامی و غیر نظامی از سوی پنتاگون وزارت دفاع آمریکا ارائه داده اند.

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از موتور۱، تلاش پنتاگون برای برقی کردن ناوگان نظامی آمریکا در آینده نزدیک می تواند با موانع بزرگی روبرو شود. یک گزارش جدید مطالبی را از چندین پیشنهاد جمهوری خواهان نشان می دهد که هدف آن محدود کردن تحقیق و توسعه خودروهای برقی برای نیروهای مسلح آمریکا است.

 این مساله جمهوری خواهان و دمکرات ها را وارد یک فاز جدی از تقابل خواهد کرد، چرا که سیاست دولت بایدن، تقویت ناوگان برقی ارتش آمریکاست و درست در نقطه مقابل درخواست تعدادی از جمهوری خواهان پرنفوذ در مجلس نمایندگان آمریکا قرار دارد.  اما اصلاحات پیشنهادی جمهوری خواهان در قانون مجوز دفاع ملی NDAA می تواند به طور جدی مانع از تلاش های دولت بایدن در عرصه برقی کردن ناوگان نظامی آمریکا شود.

این اصلاحیه توسط «اسکات پری» نماینده مجلس نمایندگان از ایالت پنسیلوانیا شامل پیشرفت های کاهش بودجه در زمینه تولید «وسایل نقلیه برقی و شارژ خودروهای برقی یا فناوری فتوولتائیک» است. «اسکات پری» همچنین قصد دارد استفاده از مواد معدنی حیاتی را برای تولید باتری های خودروهای برقی محدود کند. علاوه بر این، لورن بوبرت، نماینده کلرادو،فسخ قرارداد برای تولید وسایل نقلیه ابرقی غیر تاکتیکی را پیشنهاد کرده است.

مجلس نمایندگان آمریکا ممکن است در این هفته به متمم های قانون مجوز دفاع ملی NDAA رأی دهد، اما مشخص نیست که آیا این اصلاحات در مجلس نمایندگان از حمایت کافی برخوردار خواهد شد یا خیر. اما نفوذ محافظه کاران بر کمیته قوانین مجلس نمایندگان ممکن است بر رای موافق به تغییرات در این قانون تأثیر بگذارد.


ارتش های دنیا یکی از بزرگترین تولید کنندگان گازهای گلخانه ای در جهان هستند و پنتاگون وزارت دفاع آمریکا بزرگ ترین مصرف کننده سازمانی نفت در جهان است. سال گذشته، بخش «استراتژی آب و هوایی ارتش آمریکا» خطرات استفاده مداوم از سوخت های فسیلی در مناطق جنگی و راه حل های ممکن برای پیشگیری از آن را فهرست کرد. بلایای طبیعی ناشی از تغییرات آب و هوایی می تواند فراوانی استقرار بحران را افزایش دهد، عملیات را مختل کند و سلامت سربازان را به خطر بیندازد.

برای مقابله با این خطرات، ارتش آمریکا در نظر دارد تا سال ۲۰۳۵ یک ناوگان وسایل نقلیه غیر تاکتیکی تمام برقی و تا سال ۲۰۵۰ خودروهای تاکتیکی کاملا برقی ایجاد کند. این طرح همچنین شامل تأمین برق سبز برای تأسیسات ارتش تا سال ۲۰۳۰ و شارژ زیرساخت ها در تمام  تاسیسات DoD وزارت دفاع است.

با این حال، گزارش ژوئن ۲۰۲۳ توسط مؤسسه تحقیقات انرژی نشان می دهد که معایب خودروهای برقی در میدان جنگ بسیار بیشتر از مزایای آن در حال حاضر است. یک خودروی جنگی ۵۰ تنی برای شارژ مجدد در عرض ۱۵ دقیقه، به یک شارژر ۱۷ مگاواتی نیاز دارد و اگر ایستگاه شارژ به سوخت فسیلی وابسته باشد، ۱۲۰۰ گالن گازوئیل در ساعت مصرف می کند.

خودروهای برقی می توانند در میدان نبرد مخفیانه عمل کنند، اما می توانند میدان های الکترومغناطیسی را برای دشمنان ایجاد کنند تا با استفاده از تجهیزات حسی شناسایی شوند. از این رو، طبق این گزارش، برقی سازی ممکن است تنها برای خودروهای پشتیبانی عملی باشد.

برخی از خودروسازان قبلا به تلاش های وزارت دفاع برای کاهش انتشار کربن پیوسته اند. ماه گذشته، «جنرال موتورز دیفنس» خودروی مفهومی نظامی برقی خود EMCV را برای برنامه ساخت خودروی شناسایی سبک برقی ارتش آمریکا eLRV معرفی کرد. این خودروی مفهومی بر اساس «هامر برقی» ساخته شده است و از باتری و معماری Ultium جنرال موتورز استفاده می کند.

منبع: همشهری